Online coaching

Szerencsésnek mondhatja magát az, akinek van lehetősége és esélye arra, hogy teljesen őszintén, megfelelési kényszerektől és elvárásoktól mentesen, játszmák és következmények nélkül beszélgethessen valakivel, hogy elmondhassa a legőszintébb érzéseit, gondolatait és ezáltal megtalálja a következő, számára legjobb lépéseket célja megvalósítása, problémája, elakadása megoldása felé. Nagyon sokan vannak azonban olyanok, akiknek nincs kinek elmondani fájdalmat, örömöt, nincs kivel beszélgetniük magukról, karrierjükről, továbblépési lehetőségeikről. Az értő figyelem hiányában feleslegesnek érezhetünk minden szót, minden kezdeményezést.

Mikor beszélgettél úgy igazán meghitten valakivel? Mikor érezted úgy, hogy a legmélyebb figyelemmel, odaadó törődéssel meghallgat valaki? Mikor önthetted ki a szíved úgy valakinek, hogy a válasz nem úgy kezdődött: Nekem is.. Én is.. Nálam is..stb.? Annyira vágyunk a törődésre, a figyelemre, hogy észre sem vesszük, a másik figyelem-igényét.. és csak a saját mondandónkkal törődünk.

Hatalmi játszmákkal telnek a rohanó mindennapok. Főként a munkahelyeken. Mindenkinek mindenről van már véleménye. Mindenki posztol, hozzászól, kritizál, vagy like-ol.. Felszínen mozgó gondolatok sora befolyásol, hat ránk.
De hogy érzed TE magad?

És bár gyakran ezzel a kérdéssel kezdem a coaching üléseket, mert tényleg fontos az, hogy fizikailag is rendben legyünk, én leginkább az érzelmeidre vagyok kíváncsi. A teljes lényed a lényeg: „És hogy érzed magad ott mélyen, legbelül?” Értő figyelemmel, érző támogatással kísérlek a saját utadon.

A coach saját egóját leteszi. Az ő problémái, emlékei, személyes ügyei nem lehetnek jelen a beszélgetés során. A coach figyelmet és törődést ad. A coach meghallgat és vissza-kérdez; meghallgat és vissza-kérdez. A kérdései mindig arra vonatkoznak, amit TE mondasz, amit TE érzel, amit TE gondolsz. Mélyre menő, főként érzelmeket, gondolatokat, vágyakat és álmokat tudatosító beszélgetések ezek azzal a céllal, hogy tovább léphess, hogy az elakadásból kikerülj és el is indulj egy sokkal jobb irányba.

Online Coaching csomagok

4 alkalom, egyenként 1,5 óra

1: A helyzet, az elakadás elemzése, „asztalra tétele”, és megegyezés az együttműködésről.
2: Cél(ok) kitűzése – utak keresése
3: A következő lépések egyeztetése
4: Nézzünk rá az eredményre!

A 4 alkalmas coaching csomag: segít neked abban, hogy egy bizonyos elakadásban továbbléphess.

A 8 és 12 alkalmas coaching csomagban az összetett problémákat tudjuk kezelni.


Kapcsolat

Szmrtyka Viktória
HR coach
hr_coach
@viktoriahrcoach
küldés

 

 

« vissza az előző oldalra