A képzések általános leírása

 

A felvétel feltétele: Sok szeretettel várunk minden 16. életévét betöltött, tanulni vágyó személyt.
Előképzettség: Az „A-B-C-D” modulokból nem szükséges előképzettség
Az „E” modul elvégzéséhez szükséges: „A-B-C-D” modulok sikeres elvégzése, vagy szakmai tapasztalat igazolása az „A-B-C-D” modulok témaköreiről
Helyszín: Tatabánya
Időtartama: ld. leírásban
Időpontok: jelenleg csak a munkaügy 2.0. képzés van meghirdetve ld. leírásban
   
A jelentkezés módja és feltételei: A jelentkezéseket elektronikus úton várjuk a kapcsolati lehetőségek bármelyikén egy rövid bemutatkozással.
Jelentkezési határidő:  
   
Képzési díj:

Ld. a modulok leírásánál. A képzési díj fizetési határideje a jelentkezési határidő. A képzés díja tartalmazza a tananyagokat, az oktatási napokat, szakértők, előadók díját, terembérleti díjat. A képzés díját a munkáltató átvállalhatja.

A képzés célja: A HR képzések célja az emberierőforrás-menedzsmenttel, vagy annak rész területeivel hivatásszerűen foglalkozó munkakörökben tevékenykedő szakemberek felkészítése egy olyan gyakorlatias és proaktív HR tevékenységre, amely a vállalati folyamatok összefüggésein alapul és üzleti/vonalbeli felsővezetőkkel, kulcsemberekkel, munkavállalókkal, valamint a munkaerőpiac szereplőivel kialakított partnerségre és az emberközpontúságra épül.
A képzések formája: Moduláris képzés, azaz a szakmai modulok egymásra épülve adják ki a HR Generalista képzés teljes tananyagát.
Számonkérés és záróvizsga:

A számonkérés a képzéstől függően írásbeli és/vagy szóbeli vizsga, esszé és/vagy prezentáció. (Ld. a modulok leírásában.) Konzultációs lehetőség minden esetben biztosított.

A tanfolyami részvételről és a sikeres vizsgáról tanúsítványt állítunk ki. 

 

« vissza az előző oldalra